Højtider uden stress - bestil menuen hos Slagter Knud Schou

Bestil maden hos os

Skal i have gæster til påske, jul eller nytår - eller skal firmaet holde festen - så har vi altid spændende menuer at byde på.

Når en højtid nærmer sig, kan du se de menuer vi har sammensat nederst på denne side.

Juleaftens menu

Nok til 4 personer!

Pris kr. 600,-
  • 1 stk. frisk and 3000 gram
  • 1 kg. svinekam
  • 1 kg. julemedister
  • 1 kg. kartofler
  • 0,8 kg. kartofler til brunede kartofler
  • 0,5 kg. rødkål
  • 1/2 liter piskefløde
  • Tyttebær
  • Asier
  • 1 kg. ris a la mande
  • 0,5 liter kirsebærsauce

Juledækket bord

En julesymfoni af lækkerier

Min 10 couverter

Pris pr. couvert kr. 275,-
  • Hjemmelavede spegesild marineret efter egen opskrift og med spændende tilbehør.
  • Smørstegte rødspættefileter m. små stegte kartofler og remoulade sauce.
  • Hjemmelavet varmrøget laks m. grønne asparges og gulerodstatar.
  • Røget ål m. persillecreme
  • Oksespidsbryst m. peberrodssauce, bagte bønner.
  • Kalvesylte. Røget rullepølse. Jydepostej
  • Medisterpølse. Frikadeller m. Stuvet spidskål.
  • Ostefad m. Gorgonzola, Brie, Emmentaler, Frugt
  • Hjemmelavet Ris a la mande
  • Brød, Andefedt, Smør

Bestilling:

Min. 10 couverter.


Bækkjærsminde                                
Hammelvej 160 Laurbjerg
8870 Langå
Tlf. 40-172781

Juledækket bord

Nytårsmenu for 2017

Pris pr. couvert kr. 325,-

 

Menuen skal afhentes mellem 12.00 – 14.00 den 31.12.2017

Brugervejledning medfølger

Afhenting fra Bakkjærsminde Gårdbutik
Hammelvej 160
Laurbjerg
8870 Langå

På tlf.: 40 17 27 81
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Forret:
  • Laksesalat / Lakseroulade m. gulerodstatar / fyldt portobello
  • Mellemret:
  • Røget krondyrskølle på sesambrød m. mozzarella
  • Hovedret:
  • Elgkølle i tyttebær sauce
  • Lama i selleri sauce
  • Vildsvin i orange sauce
  • Fyldte bøftomater og kartoffelkage
  • Dessert:
  • Ostefad: Tranebærost, Camembert, Saltet vestkyst ost, Brie, Gorgonzola, Gedeost og frugter

Nytårsaften 2015