Menu elegance

Sammensæt din helt egen elegante menu

Vælg minimum fire retter.

Fire retter pr. couvert kr. 180,-
Efterfølgende ret kr. 40,- pr. couvert.

Bemærk! Service retur senest 2 dage efter festen samtidig med afregningen, hvis ikke andet er aftalt.

Menu elegance

Pris pr. couvert min. kr. 180,-
  1. Varmrøget laks (hjemmerøget) med hel spinat i fløde, persillekartofler, salatskål og hjemmebagt brød.
  2. Hjemmerøget fyldt kalkunbryst med friske grønne asparges, østerssauce, ristede kartoffelkroketter og hjemmebagt brød.
  3. Dampet rødtunge med bacon og chilibønner, dijonfiskefond og hjemmebagt brød.
  4. Kylling i butterdej med skinke og balsamicoeddike, rodfrugter og hjemmebagt brød.
  5. Vildtgryde i pommerans med sukkerbrunede kartofler, waldorf salat, hjemmebagt brød.
  6. Amerikansk oksefilet eller dansk kødkvægsfilet med fyldte bagekartofler, stegte rodfrugter og hjemmebagt brød.
  7. Berberiandebryst i orangesauce med fyldte squash, polenta og hjemmebagt brød.
  8. Fyldt svinekamsfilet med råstegte kartofler, østershatte, ostefyld og hjemmebagt brød.
  9. Hjemmelavet lufttørret skinke (Favrschouskinken) med gaiamelon, blå druer og hjemmebagt brød.
  10. Tre slags franske/italienske/danske oste.

Stegt sild med hvidkål